Om gästlägenheten

Gästlägenheten ligger inne på gården 38 B. Det är samma ingång som till tvättstugan. I lägenheten finns en bäddsoffa som fälls ut till en dubbelsäng, en bäddbar fåtölj samt kuddar och täcken till alla sovplatser. Där finns en kokvrå med kyl, diskho, värmeplatta, kaffekokare och lite porslin och kastruller. En mikrovågsugn har också letat sig in där på sistone. Får man tråkigt finns det en TV med DVD-spelare, och naturligtvis finns städmateriel så att lägenheten kan lämnas skinande ren.

Det finns även trådlöst internet i gästlägenheten. Aktuellt lösenord sitter på en liten lapp strax innanför dörren till höger.

Priset för att hyra lägenheten är 200 kr per natt, fakturan kommer automatiskt per epost. Även bokningsbekräftelse skickas per epost och är signalen att bokningen gått igenom. Får du ingen bokningsbekräftelse per mail måste du försäkra dig om att bokningen är giltig genom att kontrollera önskad datum på bokningssidan. Gästlägenheten får bokas i max fem dagar i taget. Nyckeln hämtar du hos Thomas Tobak från och med kl 12:00 dagen då du har bokat tillträde.

När du gjort en bokning kan du kostnadsfritt avboka fram till 24h innan tillträde. Avboka gör du genom att gå in på den sidan där du bokade lägenheten, leta upp din bokning och tryck på ”avboka”. Görs en bokning med mindre än 24h innan tillträdesdag är bokningen bindande.

Lägenheten ska lämnas i städat skick. Senast klockan 12:00 ska nyckeln finnas hos Thomas Tobak. Tänk på att det är du som medlem som hyr lägenheten, inte din gäst, och det är alltså ditt ansvar att lägenheten är städad när du lämnar ifrån dig nyckeln. Om lägenheten lämnas ostädad debiteras medlemmen en avgift på 300 kronor. Vid upprepade fall av misskötsel kan en medlem stängas av från bokningen. Detta vill vi naturligtvis undvika i längsta möjliga mån.

Gästlägenheten kan du boka (och avboka) här.