Uppgradering av bredband

Styrelsen har tecknat ett nytt avtal med föreningens bredbandsleverantör, Ownit. Det nya avtalet innebär att du kommer att få högre hastighet på din bredbandsanslutning när du surfar – 250/250 mbit/s.

Du ska ha fått ett brev från Ownit med användarnamn och lösenord. Du behöver detta för att aktivera internetanslutningen. Har du inte mottagit brevet från Ownit kan du kontakta dem på info@ownit.se eller på 08-525 073 00.

Notera att om du ansluter till internet via en router behöver du konfigurera den för att ditt bredband ska fungera efter uppgraderingen.

Guider

Frågor och svar

Vad är det som uppgraderas?
Bredbandsanslutningen kommer att uppgraderas till en hastighet om 250/250 Mbit/s (från 100/100mbit/s) för samtliga medlemmar.

När sker uppgraderingen?
Uppgraderingen sker under dagen, tisdag den 13/8.

Behöver du ny utrustning?
Nej. Den utrustning du har idag kommer att fungera som tidigare.

Behöver jag göra något?
Använder du en router? Då behöver den konfigureras. Om du inte vet hur du ska göra kan Ownit hjälpa dig. Du finner info om detta i ett brev från Ownit. Du kan även få ett hembesök av deras tekniker om du anmäler dig på de lappar som finns uppsatta i respektive trapphus.

Kommer det att kosta mig något?
Uppgraderingen kommer inte att innebära att avgiften för bredband höjs.

Fönsterputsning

Fönsterputs vecka 45 (6-10 nov) 

Föreningen har beställt fönsterputs utvändigt till alla de boendes fönster, som man kan nå från en lift. Balkongfönster och svåråtkomna rutor får man putsa själv, då det är förbjudet att hoppa av en lift…

Detta kommer ske vecka 45 med början 6 november och utförs av KS Städ & Fönsterputs AB

Vill ni komplettera med invändig och emellan puts så ring för prisuppgift och tidsbokning till KS Städ & Fönsterputs på telefonnummer 040-617 00 71, uppge att ni ringer från Centralpalatset (lite rabatt) och tänk på att utvändigt (de som kan nås) redan är beställt…

Med vänlig hälsning

Styrelsen Centralpalatset