NYHETSBREV JUNI 2014

Hej alla!

Vårstädning 2014
Föreningens årliga städdag genomförs på egen hand denna gång. Alla lägenhetsinnehavare ombedes att undanröja sina egna eventuella föremål som placerats utanför de vinds- eller källarförråd som medföljer lägenheterna. Dessutom ombedes de som förvarar föremål utanför sina köksingångar att avlägsna dessa. Det är av brandsäkerhetsskäl inte tillåtet att förvara något i gångar eller trappor. Efter midsommar kommer föremål som fortfarande finns kvar på nämnda platser att bortforslas.

Loppisar 2014
Den 17 maj hölls en loppis i gränden. Trots ett relativt litet antal säljbord var humöret i topp, och många förbipasserande stannade till och fyndade.
Nästa gång blir den 23 augusti, och planerna är att vi samarbetar med Brf Näktergalen och eventuellt någon förening till med den. Samma kväll arrangerar vi en gårdsfest för alla boende i Centralpalatset. Boka in detta datum i almanackan redan nu!
I anslutning till, eller efter loppisen beställer vi en container att kasta föremål som inte kan placeras i våra vanliga återvinningsbehållare.

Problem med kranar eller element?
Om ni har gamla slitna kranar, blandare eller element som trilskas, så står föreningen för kostnaderna vid reparation av dessa. Vår husrörmokare är Peter Kilåker på PK Rör. Kontakta styrelsen så hjälper vi er att få kontakt med honom.

Parkering av motorfordon
Det är inte tillåtet att parkera motorcyklar eller mopeder på innergårdarna. Inte heller gränden mellan Brogatan och Södra Förstadsgatan är parkeringsplats för bilar eller motorcyklar.

Renovering av lägenheten?
Vi påminner om att vid större renoveringar och ombyggnationer måste ett avtal tecknas mellan dig som bostadsrättshavare och bostadsrättsföreningen innan arbetet påbörjas. Mer information om detta finns på hemsidan www.centralpalatset.net

Styrelsemöten
Du är alltid välkommen att komma med förslag/motioner till styrelsen. Vi behandlar dessa vid våra styrelsemöten. De närmaste mötena hålls 16 juni och 11 augusti.

Styrelsen Brf Centralpalatset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.