NYHETSBREV MARS 2014

Hej på er!

Vårt vackra hus har nyss fyllt 100 år, och det behöver lite extra kärlek och omtanke. Det finns således en del saker att beakta innan man gör ingrepp i det. Föreningens bestämmelser går att finna bl.a. på hemsidan www.centralpalatset.net . VVS-ärenden är lite speciella i fastigheten, och styrelsen kan hjälpa till med att komma i kontakt med den/dem som är väl insatta i systemet. Det får alltid konsekvenser när man stänger av vatten eller värme, men de kan minimeras om man kontaktar rätt personer i förväg.

Renovering av lägenhet

Vid större renoveringar och ombyggnationer måste ett avtal tecknas mellan dig som bostadsrättshavare och bostadsrättsföreningen innan arbetet påbörjas.
Ombyggnationer som omfattas av detta är:
•Ingrepp i bärande konstruktioner, t.ex. håltagning i vägg.
•Förändringar av avlopp, värme, el, vatten eller ventilation, t.ex. renovering av kök eller badrum.
•Andra väsentliga förändringar av lägenheten.

Är du osäker om din planerade ombyggnad eller renovering, kontakta alltid styrelsen först!

Årsstämma 2014
Stämman hålls i Bee Kök & Bars källare den 30 mars kl 1200, och det bjuds på ett lätt mål mat och dryck. Tag tillfället i akt att träffa styrelsemedlemmarna och dina grannar! Dagordning har delats ut.

Loppis
Den 17 maj håller vi loppis i gränden mot Brogatan. Detaljer kommer senare men preliminärt blir det mellan kl 10 och 14. Om vädret är fint blir det kanske en spontan grillkväll på 38:ans gård efteråt.

Porttelefonerna
Vi påminner om att efter haveriet i samband med stormen, så måste de telefonnummer som ska kopplas till porttelefonen uppdateras. Kontakta Anders Bremer om du vill få igång funktionen.

Styrelsen Brf Centralpalatset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.